CLANEK

 

Resident Advisor spustil iOS aplikaci RA Guide

Nová aplikace RA Guide umožňuje uživatelům objevovat akce, kluby a DJs, ať už jste kdekoli na světě z mobilního zařízení ještě pohodlněji, než tomu bylo doposud.

 

Ať už jste DJ, promotér nebo uživatel pravidelně navštěvující a využívající služeb Resident Advisor, určitě novou aplikaci uvítáte. Každý týden tisíce klubů a promotérů přidávají své akce na stránky Resident Advisor a v tuto dobu se jedná o  jeden z nejkomplexnějších zdrojů klubových a festivalových výpisů na světě. Nyní tato databáze přivedla k životu mobilní formát, spojující bohatou síť RA promotérů, umělců, klubů a událostí, navíc s polohou uživatele a jeho hudebním vkusem.

Resident Advisor

Aplikace RA Guide obsahuje události z více než 120ti zemí a čerpá z databáze více než jednoho miliónu umělců, s místy a podrobnostmi o událostech. Po stažení aplikace z Apple store a následném spuštění dostanete výzvu ke schválení polohových služeb a následnému zalogování. Přihlásit se můžete přes stávající účet a nebo facebookový profil. Samotná aplikace nabízí příjemné prostředí, ve kterém si můžete přidávat do složky oblíbené umělce, kluby, promotéry a sledovat tak jejich aktivity. Pokud si povolíte ve svém telefonu polohové služby, tak vám na základě těchto údajů budou chodit doporučení na blížící se akce ve vašem blízkém okolí.

Díky aplikaci máte také možnost nákupu vstupenek na vybrané akce nebo si jen užívat sdílení událostí se svými přáteli na Facebooku a Twitteru. Přidání oblíbených 
umělců lze provést i pomocí synchronizace s iTunes účtem. Více informací a aplikaci ke stažení naleznete na iTunes

Da Moon

foto: archiv

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016