CLANEK

 

United Islands of Prague 2015 vyhlašuje DJ Contest

Chceš si zahrát na letošních Ostrovech? Máš chuť vystoupit v rámci programu United Islands of Prague a na oficiální afterparty před narvanou Roxy? Pak pošli svůj aktuální DJ set a zúčastni se finále soutěže vExperimentálním prostoru NOD. Vítězové budou zařazení na line up oficiální afterparty United Islands of Prague v klubu Roxy.

 

 

Letošní ročník festivalu United Islands of Prague se pomalu blíží. Dvanáctý ročník festivalu konaného na pražských ostrovech i v dalších lokalitách centra Prahy se uskuteční od 18. do 20. června 2015. Součástí programu jsou páteční a sobotní afterparty v klubu Roxy.

 

Celková koncepce dramaturgie festivalu spočívá v objevování nových a čerstvých hudebních projektů. Nejinak tomu je i při vybírání line upu after party v Roxy. Kromě zahraničních hostů by pořadatelé festivalu rádi dali příležitost k vystoupení mladých českých neokoukaných tváří za DJským pultem. Co udělat, aby ses dostal na line up oficiální after party United Islands?

 

Soutěžící musí poslat do 10. května na e-mail asistent@unitedislands.cz svůj aktuální DJ set v maximální délce 40 min. Z došlých DJ setů bude z každé kategorie vybráno pět finalistů, kteří živě odehrají krátké vystoupení 14. května v Experimentálním prostoru NOD. Vítěz každé kategorie následně získá místo v line upu na oficiální afterparty United Islands of Prague v klubu Roxy. Ostatní finalisté budou zařazeni do dalšího programu festivalu.

 

Kompletní pravidla djské soutěže najdeš na www.unitedislands.cz

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016