CLANEK

 

Beef Records se hlásí s novým vinylem

Nejaktivnější a nejspíš i nejznámější český house label Beef Records má na kontě další černý 12". Jedna strana patří německému duu JTRP a remixu od mága Glenna Astra, druhá dvěma českým trackům, za kterými stojí Fatty M, Matoa a Roland Clark.

 

Vinyl posledních pár let prožívá své malé obrození a proto vidět české jméno ve světových regálech je víc než dobré pro všechny zdejší milovníky klubové hudby. Těmi českými jmény jsou (vedle samotného Beef Records) všem houserům dobře známý Roxy resident Fatty M a kdysi velmi činný dubstep DJ a producent Matoa. Seděli spolu ve studiu tak dlouho, až nakonec vyseděli dva tracky.

 

 

Všeříkající „Douchebag“ stojí na podmanivé flétně a při jeho poslechu si hned vybavíte ty namakané borce z Ibizy s velkými výstřihy. O něco temnější a tvrdší „Dig Deeper“ šlape jako hodinky a díky vokálu uznávaného Roland Clarka, který se během své kariéry objevil na spoustě úspěšných house releasech (napriklad hitovka ‘I Get Deep’ od Dj Le Roi), ho už z hlavy nikdy nevymažete. „Takhle vypadá velmi slibný start producentské kariéry. Klukům přeju, aby jim to nadšení pro tvorbu vydrželo, protože to má smysl. Mít vinyl release hned z kraje je víc než slušná motivace,“ říká DJ Schwa, majitel labelu Beef Records.

 

 

Druhou stranu desky obsadil původně digital only release německých kluků vystupujících pod jménem JTRP. Konkrétně se jedná o track „Los Santos“ a velmi povedený najazzlý remix „You And Me“, o který se postaral Glenn Astro z labelu K7!. Remix si za tu dobu našel spoustu oblíbenců i mezi velkými hráči, o čemž vypovídá také počet přehrání na Soundcloudu.

Skladby ze Slit EP si oblíbila řada významných osobností světové house music - Maya Jane Coles, Max Graef, Tensnake, Hackman, Jimpster, Tiger Stripes, Tom Findlay z Groove Armady a další.

 

Vinyl je k dispozici hned v několika on-line vinyl obchodech jako decks, red eye, phonica, juno a nebo na příštím Komiksu 10.4. kde vystoupí David August.

 

 

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016