CLANEK

 

Tzesar vydává nový track a proniká do hitparády na rádiu Kiss Delta

Nestává se často, aby se v českých rádiových éterech objevovala taneční hudba od našich house producentů. Nad důvody, proč se tomu tak děje, můžeme jen polemizovat, přesto jsou u nás i tací, co toto pravidlo boří...

 

Rádio Kiss Delta, které vysílá ve středních a východních Čechách, nasadilo tento týden do vysílání novinku od domácího house producenta, který vystupuje pod uměleckým jménem Tzesar. Tzesar je nejen producent, ale také DJ a majitel jediného labelu v České republice, který se specializuje výhradně na house music. Na svém labelu Phunk Jamz Recordings vydává muziku producentů z USA, UK, Kanady nebo Evropy a jeho releasy pravidelně vybírají servery Beatport nebo Traxsource jako to nejzajímavější z aktuální house music.

Novinka od Tzesara se jmenuje "Together We´re Magic" a je to přesně ten druh muziky, který se označuje jako groovy nudisco. Pokud máte rádi pozitivní muziku, house s elementy disca, výrazné beaty a epické vokály, můžete Tzesara podpořit svým hlasem na této adrese v hitparádě Kissparáda TOP 30. 



Tzesar má na svém kontě přes 50 oficiálně vydaných tracků na téměř desítce labelů v USA, UK, NL, DE, CZ a patří mezi nejproduktivnější house producenty v ČR. Jeho muzika se hrála nejen u nás, ale také na FM rádiích v USA, Rusku a Itálii. 

Veškeré novinky labelu Phunk Jamz Recordings můžete sledovat na adrese: www.phunkjamz.com.

Osobní stránky DJ Tzesara, mixy, biografie: www.djtzesar.cz

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016