CLANEK

 

Domácí label Dilematic Records se představuje

Rádi bychom vám představili nový český label s názvem Dilematic Records, který začátkem roku 2015 rozeběhli producenti Da Monk (Ladislav Kučera) a J.M.Blex (Jaroslav Maděra), jinak také známí jako projekt Whole Grain Tunes...

 

Název vznikl díky nerozhodným myšlenkám, které stály u zrodu labelu, kdy jsme dlouho přemýšleli, zda do toho jít, či ne. Nakonec zvítězila naše láska k house music, a tak jsme si řekli, proč to vlastně nezkusit?!

Dilematic Records
Přestože to nebylo snadné, naše píle zvítězila a v současnosti máme zastoupení již v 26-ti obchodech, včetně takových, jako jsou Beatport, Traxsource nebo Juno. Naše záměry do nejbližší budoucnosti jsou takové, že bychom chtěli vydávat české producenty, kteří dělají kvalitní elektronickou muziku, ale rádi začleníme i zahraniční umělce, bez kterých by se podle našeho názoru v dnešní době žádný label neobešel.

Dilematic Records
Jsme si vědomi toho, že není lehké dostat se do podvědomí a zařadit se mezi známé labely, ale pevně věříme, že budeme vybírat a vydávat takovou muziku, která svojí kvalitou osloví široký okruh posluchačů, a vnímáme to jako velkou výzvu. Je jasné, že dosáhnout rychle nějakého adekvátního profitu z prodejů je těžké, protože dnes existuje mnoho "free download serverů", které bohužel zabíjí obchodní záměry labelů. Nicméně, my sami produkujeme elektronickou muziku již řadu let, a máme za sebou i bohaté DJské zkušenosti, takže to všechno vnímáme jako životní poslání.

Dilematic Records
Náš label bychom chtěli primárně zaměřit na tech-house, deep house a progressive, ale nebráníme se ani dalším stylům jako jazzy house, nu disco, apod. V současné době máme vydány 3 releasy, kde figurují tracky od Whole Grain Tunes a projekt Blue Lover. V nejbližší době připravujeme spousty dalších, na kterých se usilovně pracuje, nebo jsou již zaslány do obchodů. V naší crew se aktuálně nachází 6 stálých producentů, ale chystáme také spolupráci s externími remixéry, jako jsou Javas, Dekades nebo Introspect Deep.

Zatím jsme v začátcích, takže budoucnost je ještě "dilematická", ale budeme dělat všechno pro to, abychom zaujali pevné místo mezi ostatními labely. 

email: dilematicrecords@email.cz

web:

https://www.facebook.com/dilematicrecords

https://soundcloud.com/dilematic-records

https://pro.beatport.com/label/dilematic-records/46178

http://traxsource.com/label/22482/dilematic-records

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016