CLANEK

 

Studio 54 vyhlašuje soutěž pro talentované dje, kteří se mohou stát novými rezidenty klubu

Pražský klub Studio 54 vyhlašuje soutěž pro nové talentované dje a djanes, kteří by se rádi zařadili do týmu rezidentů tohoto prestižního domácího klubu.

 

 

Soutěž probíhá formou dj setů, které budou prezentovány na soundcloudu Studia 54 v období od 15.1. do 30.4. 2015 a zájemci tak mohou zasílat své vlastní sety v délce až 60 minut na soundcloudový účet, který nalezne na facebookovské fan pagi Studia 54 – www.facebook.com/studio54.cz.

Na začátku května vybere produkční tým klubu deset nejlepších a v rámci výběru bude brán zřetel na kvalitu celého setu včetně technické stránky a výběru skladeb. Deset nejlepších dostane možnost se prezentovat ve finálovém kole přímo ve Studiu 54, kde bude porota hodnotící jejich výkony složena z produkce klubu a jeho rezidentů. Porota následně rozhodne o výhercích celého contestu. Loni se tak do Studio 54 týmu zařadili noví talenti jako je například Rio, Sylon nebo Lucass.

Noví rezidenti se tak zařadí do programu klubu a budou moci vystoupit jednou za dva měsíce a samozřejmě bude jejich vystoupení honorováno.

Kompletní informace naleznete na na www.studio54.cz a www.facebook.com/studio54.cz

https://apps.facebook.com/dj-soutez/
https://www.facebook.com/events/601599536651188/

 

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016