CLANEK

 

Festia vs Unique – Garáže Kongresového Centra

Pamatuješ si na akce konané v garážích Kongresového centra? Pojďme si společně 13. března 2015 připomenout jejich výtečnou atmosféru a mejdan až do ranních hodin. Tato akce vznikla ve spojení festivalů Festia a Unique a bude se odehrávat na 3 scénách, z nichž každá ponese svůj styl hudby.

 

Na Unique stage, která bude umístěna v klubu Hany Bany, uslyšíte nejnovější EDM počiny od pověřených DJs jako jsou Chris Sadler, Bon Finix, Mike M, Richard Reynolds, Michele Cavalleto, Markus Delaricca, Andre, Jaquillin a Medic.

Příznivci nekompromisního Techna a Tech housu si přijdou na své v prostorách garáží Kongresového centra na stage s názvem Festia Toxic Stage, kterou obsadí pánové Enrico, Džejár aka Roger Venzent, Orbith, Golpe, Kifli, Mylo, Finidi, La Dela, P-Jay, Mark Evill a v neposlední řadě Subgate.

Fanoušci pohodlí a diskrétních boxů si přijdou na své ve VIP prostoru klubu Hany Bany aka Chill Lounge. Možnost rezervace stolů je samozřejmostí. Ve VIP zóně se zaměřením na House a Tech House Vám zahrají Cidoo, Peet Sanders, Berisha, The Cirkus, Rio, Tibiza, Billy Bright, Nicolas V, Zendi, Wulky, Tokátko.

Co říct závěrem? Startujeme ve 22.00 – konec naplánován na 8 hodinu ranní. Pro prvních 150 návštěvníků máme připraven welcome drink – v podobě shotu vodka s energy od našeho partnera Crown. Vodka za 50 Kč a energy za 55Kč, dále tématické dekorace v prostorech garáží a v neposlední řadě si budete moci koupit merchandise v podobě triček a brýlý Festia festivalu.

Předprodej v síti Ticketstream: První vlna vstupenek za předprodejní cenu 150Kč – pouze 50ks do vyprodání. Poté se cena zvyšuje na 200Kč. Počet VIP lístků je omezen na 150ks a jsou v prodeji za 300Kč.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016