CLANEK

 

DJský workshop s Chinese Man

Ještě před vystoupením francouzských Chinese Man, vás zveme na setkání s těmito mistry za gramofony a DJský workshop, který je pro zájemce připraven zdarma!  Zjistíte, jak Chinese Man při své tvorbě pracují a můžete se zeptat na všechno, co vás zajímá.

 

 

Ve čtvrtek 27.11. vás zveme na setkání a DJský workshop s Chinese Man . Začínáme v 18:45. VSTUP JE ZDARMA a kapacita je omezena, přihlásit se můžete na petra@palacakropolis.cz.

Chinese Man se dali dohromady v roce 2004 jako volné sdružení hiphopových hudebníků vyznávajících stejnou filosofii. Podle ní je třeba obnovit vládu funkového groove nad světem a vrátit do klubové hudby divoké míchání stylů a žánrů. Chinese (v sestavě High Ku, Zé Matéo, Sly a Leo Le Bug) debutovali o rok později vinylovým EP Pandi Groove, na které navázali dalšími kolekcemi The Bunni Groove a The Indi Groove. První jmenované obsahovalo i skladbu I've Got That Tune, do níž Chinese Man vysamplovali jazzovou klasiku z 30. let Hummin' to Myself původně od skupiny Washboard Rhythm Kings. Úspěch na sebe nedal dlouho čekat, chytlavý track zazněl v několika televizních reklamách a stal se z něho klubový hit.


Na jaře oslavili Chinese Man šňůrou po Francii desáté výročí své existence a ke konci roku 2014 vezmou útokem i evropské kluby. Bude mezi nimi i žižkovský Paláce Akropolis, kde se představí 27. listopadu.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016