CLANEK

 

Kde vystoupí PSH a Prago Union? Hlasování se blíží ke konci!

Splněný sen mnoha hiphopových fanoušků. Orion, Vladimir 518, Mike Trafik a Kato s Prago Union za zády společně vyráží po českých a moravských městech v Red Bull Tour Bus.

 

Kde zastaví a rozbalí koncert, můžeš ovlivnit přímo ty hlasováním na www.redbull.cz/tourbus. Pokud chceš PSH a Pragovku ve městě, máš nejvyšší čas s tím něco udělat. Hlasování končí spolu s prázdninami. Zapoj do hlasování co nejvíc kámošů, abys zvýšil šance, že Red Bull Tour Bus doveze kotel hiphopu právě do tvého města.

Turné zastaví pouze na pěti místech, na výběr jsou České Budějovice, Písek, Plzeň, Jablonec nad Nisou, Pardubice, Olomouc, Kroměříž, Břeclav, Chomutov. Každý, kdo odhlasuje, dostane nálož muziky, mixtape od Mike Trafika a po jedné skladně od PSH, Prago Union a Vece.

Zatím těsně vedou České Budějovice před Olomoucí a Plzní. Tyto města od sebe dělí jen několik hlasů. Podle aktuálního stavu hlasování to vypadá, že ze hry jsou Jablonec, Břeclav a Chomutov. Tam nikdo neposlouchá hiphop?

PSH i Prago Union své fanoušky aktivují zbrusu novými singly Já to říkal a Hodinky s vodotryskem. Obě pecky už můžeš slyšet v rádiích a hlasovat pro ně v hitparádách. Na klip PSH Já to říkal se podívej zde

 

 

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016