CLANEK

 

Houseboat U Bukanýra pokračuje s letním programem

Léto je v plném proudu a kromě oblíbených parties na houseboatu U Bukanýra se můžete těšit i na program letní terasy, kde již promítáme filmy a probíhají také koncerty. Tento týden bude doslova “Peklo na zemi” a nevynecháme ani sobotní koncert a hrajeme navíc i v neděli.

 

Tuto středu na letní terase budeme promítat animák SOUTH PARK: Bigger Longer & Uncut. Film uvedeme v originále s českými titulky. Promítaní začíná ve 21.30 a další informace naleznete na FB události: https://www.facebook.com/events/266241466912808/?ref=4

Ve čtvrtek očekávejte mejdan Unplugged, který má pod sebou server www.techno.cz. Zahrají Face (techno.cz) feat. MC Manda, Layup (Endless Illusion) a Raphael Kosmos (Endless Illusion).

V pátek proběhne oblíbená Just Like That, na kterou se po delší době vrací Lukas Micka (Visky Rec). Nebude chybět ani Pat Heart a jeho parťák z JLT Music Alex Neivel.

Na sobotu jsme od 20.00 připravili na letní terase koncert kapely Atomic Gigolo. Bude se hrát experimentální elektronika a po 22.00 se v music baru rozjede Houm Ekšn, na které vystoupí djs Aifell, Jindra a Tom Saver.

Celý nabitý týden uzavře nedělní lounge Sunday FUSION na letní terase od 16.00. Rob SMile (Deep Smoke), Jaq Kiranmay (Seva Rec.) a Jessica Diaz z Argentiny vám jistě zpříjemní nedělní odpoledne.

Bližší informace o akcích v tomto týdnu naleznete na: http://www.bukanyr.cz/newsletter

Kompletní Bukanýrský program letní terasy do konce července.

Červenec 2013          

So 26.7. koncert: ATOMIC GIGOLO (styl: experimental electronica)
http://bandzone.cz/atomicgigolo (start: 20:00)

St 30.7. Letní kino uvádí: LAST BOY SCOUT (ENG + CZ Sub)
(režie: Tony Scott / hrají: Bruce Willis / 199) (start: 21:30)

V srpnu připravujeme promítání filmů: Drive, Trainspotting, Inglourious Basterds, …a bude hůř. Sledujte události na FB Bukanýra: https://www.facebook.com/groups/73009125386/events/

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016