CLANEK

 

Keinemusik není jen klasický label

Keinemusik není typickým labelem, jak je znáte. Veškeré vydané desky jsou osobně zabaleny, vylepšeny speciální grafikou, zalepeny a s polibkem odeslány do cílové destinace, ať už je to obchod či rovnou váš gramofon. Keinemusik je DIY projektem. Ne snad kvůli tomu, že by členové chtěli udělat dojem, či přivodit závan nostalgie, ale kvůli tomu, že to tak cítí a považují za správné...

 

Keinemusik

Keinemusik je komunikační sítí, kde je právě label jejím středobodem. Vše, co se v ní děje, jde okamžitě na www.keinemusik.com, a to hned ve více jazycích. Je to také duch, který celý kolektiv Keinemusik žene kupředu. Duch house music a techna, ale také neustálého posouvání těchto stylů. Ať už se jedná o vlastní skladby, kolaborace, remixy či DJ sety. V pozadí nestojí ani vizuální stránka obalů desek, flyerů, tiskovek či grafické pojetí samotných mejdanů.

Keinemusik byl založen v roce 2009 v počtu šesti členů - pět DJs (Adam Port, &ME, Rampa, Reznik, David Mayer) a jedna grafička a malířka v jedné osobě (Monja Gentschow). Od této doby zde také vychází výhradně tituly v režii členů s kadencí zhruba pěti za rok. Od roku 2012 najdete jejich základnu ve Stattbad Wedding, které je nepochybně jedním z nejlepších míst v Berlíně pro producenty elektronické hudby. Pokud byste hledali krédo této formace, znělo by asi takto: "Nemusíte se brát příliš vážně, aby vás ostatní brali vážně. Vítejte na párty, přátelé!"

http://keinemusik.com

http://boilerroom.tv/session/keinemusik/

https://soundcloud.com/keinemusik

https://www.facebook.com/keinemusik

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016