CLANEK

 

Desátou sezónu Elektry na Flédě zahájí Josh Wink

Ikonická postava historie elektronické hudby, umělec respektovaný napříč scénou – 26. září se na Flédě zhmotní možná největší osobnost, která kdy na “prknech” tohoto klubu vystoupila.

 

 

Ač původem z Philadelphie, tak  díky svým mega hitům jako “Higher state of Consciousness”, “I’m ready” a “Don’t laugh” se stal jedním z hlavních představitelů acid & rave hudební revoluce devadesátých let, když třeba na německé legendární party Mayday vystoupil již v roce 1995…

 

Winkovi se narozdíl od některých jeho kolegů nestalo to, že by ho semlela rychlá digitální doba, ale i po 25ti letech na scéně patří k nejzářívějším a nejkreativnějším osobnostem elektronické hudby! Svědčí o tom třeba i úspěšné album z roku 2009 “When a banana was just a banana”, a koneckonců i účast v hlavních časech aktuálních největších festivalů a nejslavnějších klubů elektronické hudby.

 

 

Dlouho jsme hledali kým začít oslavu 10. Sezóny Elektry a Josh Wink nám udělal obrovskou radost, protože je jedním z těch, díky kterým party jako Elektra vůbec vznikly…Kdo chce být součástí této výjimečné události, tak ať určitě neváhá s pořízením lístků;)

 

Prvních 50 ks za 300,- je možné koupit ihned na smsticket.cz!

http://www.smsticket.cz/vstupenky/2558-elektra-w-josh-wink-usa.aspx

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016