CLANEK

 

Znáte Mixify Clubcast?

Zatímco všichni DJs po celém světě mají plné ruce práce a létají z jednoho koutu světa do druhého, proč to nevyřešit pomocí Mixify Clubcast a zvládnout tak několik vystoupení najednou a to třeba z pohodlí domova nebo hotelového pokoje...

 

Mixify Clubcast je nová platforma, která umožňuje 2-pásmový live-streaming v nejvyšší audio a video kvalitě. Obousměrný video systém umožňuje zobrazovat jak DJe v jeho show, tak i zpětně nabídnout pohled DJi do publika, který tak může snadněji reagovat na atmosféru v klubu. Jak říká zakladatel Mixify David Moricca: "Clubcast je další otevírání hranic v hudebním průmyslu pro fanoušky, umělce, ale i promotéry a kluby".

Mixify

A nejsou to jen EDM fanoušci, kteří jsou nadšeni vyhlídkou na sledování Aviciiho, jenž vysílá DJ set ze svého hotelového pokoje. Clubcast již přilákal i vysoké investice v celkové výši 1.800.000 amerických dolarů ze CMB Capital, Tima McGee a Richarda Merglera z Ministry Of Sound v Austrálii, DJe Tommyho Trashe a další. Je vidět, že technologický vývoj jde rychle dopředu a určitě se mezi námi najdou jak odpůrci těchto aplikací, tak i naopak její fanoušci. Jaký máte na věc názor vy?



http://www.mixifyclubcast.com/

Da Moon

foto: archiv

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016