CLANEK

 

Tzesar hlásí dva nové singly

Dlouhodobá spolupráce s americkými producenty z Chicaga, Seanem Biddlem a Mikem Gillenwaterem, vyústila ve vydání jubilejního 100. releasu na labelu Bid Muzik, na který svým dílem přispěl i domácí funky house  producent Tzesar. Trojice těchto producentů spojila své síly a vydala tento týden singl "Soul 2 Soul", který se během dvou dnů od vydání dostal na 21. místo nejstahovanějších house tracků na serveru Traxsource. Track je nabitý energií a zároveň z něj dýchá pohoda amerických pláží, dlouhých propařených nocí na muziku, která má duši. "Soul To Soul" je muzika pro všechny, co milují funky! Singl je aktuálně nasazen jako exklusivní promo na serveru Traxsource.

 

TZESAR tento týden zároveň vydává další singl na labelu Phunk Jamz Recordings. První solo track v tomto roce "Tonight I'll Give U All My Love" je klasická house music s velmi výraznou funky basou a vychází exklusivně 30.1. 2014 na serveru Traxsource. Klubový track na rozjezd pro šťastné lidi, kteří dělají během nocí velké věci. Pokud milujete funky, není co řešit. Singl vychází jako exklusivní promo na serveru Traxsource.

TZESAR - Tonight I'll Give U All My Love (Original Mix) TRAXSOURCE EXCLUSIVE PROMO by TZESAR

Phunk Jamz Recordings

Bez nadsázky přední domácí label vydávající nekomerční house music. Jeho singly se pravidelně objevují v TOP download charts na serverech jako Trackitdown, djshop, Satelitte EDM, iTunes, hrají je rádia a DJs z různých zemí světa. Po úspěchu v roce 2013, kdy bylo 6 releasů labelu Phunk Jamz Recordings vybráno největším serverem na světě pro DJs, Beatportem, jako to nejlepší co vychází v house music, se nyní label Phunk Jamz zaměřuje na invazi na Traxsource. Label na konci roku uzavřel spolupráci s portálem Traxsource a novým streamovacím serverem Beats Music by Dr. Dre.

Phunk Jamz nevydává pouze domácí muziku, jak je u mnohých českých labelů zvykem, ale soustředí se též na profesionální producenty ze světa. Loni byl podepsán kontrakt s producenty například z Kolumbie, Velké Británie, Řecka, Francie, Kanady a USA. V následujících týdnech jsou v katalogu připraveny releasy od producentů z Německa nebo amerického Miami, odkud přivane mohutná tech funk / techno bouře od projektu, který pravidelně zařazuje do svých setů např. DJ Umek. Veškerou muziku labelu Phunk Jamz Recordings naleznete na serverech Beatport, Junodownload, iTunes, Google Play, Traxsource, Amazon, Shazam a desítkách dalších.

Info: www.phunkjamz.com

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016