CLANEK

 

Brazil Runner´s Flashback: Winter Conspiracy

Po více než měsíci návrat na místo činu: hala Kolbenka, Vysočany, Praha City. Zimní spiknutí se zde v lednu pořádá již dlouhá léta a i letos nabízelo 3 pódia - dvě pro hard core a jedno pro jungle. Nebudu chodit kolem horké kaše - i přes drobné porodní bolesti, ovlivněné především vyšší mocí, nakonec párty dopadla skvěle. Když jsem z haly v sobotu v 10:00 ráno odjížděl, stále na hlavním pódiu tančilo skoro 500 lidí a to není náhoda! Všichni se bavili skvěle, parketníci protancovali střevíce, Pepa si rozhodně dal teknohártkór nejvíc rychtu pocem mazec vole malou kalbu a Daniel celou noc šňupal Ariel. Zkrátka mejdan jak má být. Více v mém reportu...

 

Po klidných Vánocích se v mém kalendáři opět rudou barvou hlásí o pozornost datum 18.1. 2013, na které je naplánován další díl hard core mejdanu Winter Conspiracy. Na starost dostávám zhruba 8 headlinerů a dopředu s promotéry plánujeme každý detail návštěvy. První host, který přilétá v den párty, zhruba v 10:00, je francouzský Thanos. Moc milý chlapík z Tolouse, DJ, ale také promotér 2 velkých festivalů a booking manager několika umělců. Vezu jej do vysočanského hotelu a spěchám ještě na chvíli do své kanceláře zjistit, jak je to s ostatními lety.

Winter Conspiracy

V celé Evropě hustě sněží, londýnské letiště Heatrow dokonce zrušilo veškeré lety... Další pasažér, drum and bassový Dub Phizix, naštěstí přiletěl z Manchesteru, takže relativně včas. Při bookingu vyslovil přání, abych jej na letišti čekal s Kinder vajíčkem. Později mi vysvětlil, že hračku z vajíčka má z každého svého hraní, že je to takový jeho malý úlet. S tímhle týpkem jsme se během večera neskutečně pobavili, nakonec mi dokonce, i přes veškeré odmítání, vnutil 20 liber ze svého feečka. Tak byl se službami spokojen, ale to předbíhám... Za tenhle víkend mu každopádně přibudou vajíčka dvě - zítra totiž ještě hraje na Let It Roll v Bratislavě.

Winter Conspiracy

Další otočka a já jsem opět na letišti. Tentokrát berlínský lamač tvrdých beatů a dívčích srdcí Panacea a britský Crystal Distortion. Zde kupujeme lehké občerstvení na dejvické benzínce.

Winter Conspiracy

Přátelské setkání při příjezdu do hotelu: Radium, Crystal Distortion a David Hodák z Luxoru.

Winter Conspiracy

Do haly přijíždím kolem půlnoci, na letiště nedorazil headliner The DJ Producer, jelikož jeho letadlo z Londýna bylo zrušeno, stejně jako všechny ostatní lety. Další den se o tom ještě mluví dokonce v hlavních zprávách. Párty už je pěkně rozjetá, v artist backstage už se pěkně kalí.

Winter Conspiracy

Potkávám zde známou tvář Pácu s kámošem a pastou…

Winter Conspiracy

Zde mi Dub Phizix ukazuje zranění, které si přivodil, když šplhal na svou stage. Nikoho naštěstí nehodlá žalovat... :)

Winter Conspiracy

Jdeme se s klukama na chvilku mrknout na hlavní stage, jak to tam odsýpá. Nějací lidi tu jsou, takže v pohodě. :)

Winter Conspiracy

Další kamarádská debata v backstage: Beuns, Dub Phizix a Joel.

Winter Conspiracy

Během cesty k autu se zastavuji na druhém pódiu a užívám si probíhající fireshow. Moc povedená. Asi 50 hasičů kolem checkuje firemanům záda.

Winter Conspiracy

A ještě jednu dám...

Winter Conspiracy

Po návratu do produkční backstage potkávám jednoho z hlavních promotérů Radka Záveského uprostřed obchodního rozhovoru...

Winter Conspiracy

Kalba už je tu pěkně rozjetá.

Winter Conspiracy

Hlavně, že...

Winter Conspiracy

Super, Radek dotelefonoval a jde mi ukázat, že jejich 134,3 KW, které mají pro hlavní stage, hrají jen asi na 40%. Trošku to přikouříme a jdeme si to doprostřed poslechnout. Nehraje to mooooooooc... :)

Winter Conspiracy

Je ráno a párty jako vždy končí. Uff, to byla hluboká myšlenka - zkrátka odvoz DJs zpět na letiště. Tady Panacea a já před Hlavním nádražím.

Winter Conspiracy

Zde francouzští maséři Beuns a Radium před odletovým terminálem zdraví naposledy české fanoušky!

Winter Conspiracy

Jsem KO. Bylo to super, ale jako vždy na konci jsem rád, že je po všem! :) Můj další running je portugalský Industrialyzer na Minimal People - těšte se na report!

BRAZIL RUNNER

P.S. Big Respect To: RYCHTA STORY

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016