CLANEK

 

Na labeli Seta tentoraz český Maxxa

Ďalšie EP z kuchyne Seta je na ceste, aby vás opäť príjemne rozvlnilo. Tentokrát sme nemuseli zájsť ďaleko, keďže Miroslav Maxián alebo Maxxa je zo susednej Českej republiky...

 

Maxxa je mladý, talentovaný a stále rastúci DJ a producent, ktorý už dokázal strhnúť pozornosť na svoju tvorbu doterajšími releasmi na Soluble, Nightphunk, Elemental Music, Klam records... Príliš veľa, aby sme menovali všetky.

Jeho teritóriom je prevažne deep house a v tomto duchu sa nesú aj jeho dva príspevky na tomto EP. Titulná "Wicked Ways" navodzuje príjemnú, uvoľnenú náladu s klavírnymi akordami, zasnenými synťákovými plochami a útržkami ženského vokálu. Príjemný track do warm-upového setu alebo, ešte lepšie, vhodný pre tie ranné chvíle východu slnka, ktoré spraví nezabudnuteľnými. "Figurine" sleduje podobný vzorec s milým prídavkom hovoreného ženského vokálu, ktorý mu dodáva spirituálny nádych. Odkaz? Turn to the Music! Balenie je kompletné s remixom od dobre známeho Španiela Fer Ferrariho s údernejším kopákom, valivou basou a celkovo viac rytmickejším vyznením pre hlavný čas.

Wicked Ways EP je dostupné aj na Beatporte.

Tento release suportujú také mená ako Cosmic Cowboys, David Herrero, Dirty Culture, Evren Ulusoy, Russ Gabriel a iní...

MAXXA - Wicked Ways EP [SET059] release mix by setalabel

Seta

tracklist:

Maxxa - Wicked Ways (original mix)

Maxxa - Wicked Ways (Fer Ferrari rmx)

Maxxa - Figurine (original mix)

Released by: Seta

Release/catalogue number: SET059

Release date: May 5, 2011



 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016