REPORT

 

Studio 54 děkuje všem návštěvníkům nejdelšího Silvestra v naší metropoli!

Poděkování od teamu pražského afterklubu Studio 54 všem návštěvníkům, kteří společně s ním oslavili příchod Nového roku právě v tomto klubu!

 
Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kteří se zúčastnili nejdelšího Silvestra v naší metropoli a přispěli tak ke strhující atmosféře celé party, která se díky velkému počtu tancechtivých návštěvníků protáhla až do večerních hodin.

Stejný dík patří i všem vystupujícím, kteří všechny přítomné bavili energickými sety, na kterých bylo jasně znatelné, že byly pečlivě připravené a dj’s tak vybírali jen ty nejcennější poklady, které jejich record bagy schovávají!

Nesmíme opomenout veškerý personál a team lidí, který za tímto eventem stojí a nemalým dílem přispěl k hladkému průběhu celé akce, na kterou budeme ještě dlouho vzpomínat. Zároveň bychom popřáli ještě jednou všem clubberům a příznivcům taneční hudby vše nejlepší do Nového roku 2010! Ať je pro Vás přinejmenším tak úspěšný, jako byl ten loňský a ať se Vám splní vše, co jste si se skleničkou šampaňského v ruce přáli.

Budeme se těšit na vaší návštěvu a děkujeme za vaší přízeň!

Team Studia 54
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016