PARTYINFO

 

Informace k Dirty Bitch Xmass party

Na poslední sobotu roku 2002 si pro vás dvě informační média - magazín a informační server Bassline a jeho mladší internetový souputník Scanners - připravily tak trochu jinak pojatou vánoční párty.

 
Na poslední sobotu roku 2002 si pro vás dvě informační média - magazín a informační server Bassline a jeho mladší internetový souputník Scanners - připravily tak trochu jinak pojatou vánoční párty.

Bassline Stage:

Celková image této stage bud trochu nezvyklá vzhledem k trendům, které se na dnešních parties objevují. Nehodláme vás oslňovat nespočitatelným množstvím světel. Jejich počet jsme zredukovali, tak aby byla zachována relativně klidnější vánoční atmosféra akce. Hlavní úlohu na tvorbě finální podoby hlavní stage bude plnit velké množství dekoračního materiálu.

Připraveno máme přes 500 metrů čtverečních dekoračních materiálů, které máme v úmyslu všechny použít. Celý prostor hlavního sálu chystáme pro účely naší akce kompletně změnit, tak že z původních prostor nebude mnoho k vidění. Prozradit můžeme že dojde ke snížení stropu a také rozdělení sálu do několika vizuálních pater, mezi kterými budou umístěny světelné efekty naší připravovane lightshow.

Bary budou doplněny speciálními dekoracemi od společnosti Pinelli. Podle členů teamu realizujících dekorace barů se můžete těšit na spoustu originálních nápadů.

V pátek ve večerních hodinách před akcí vám na informačním serveru www.scanners.cz přineseme aktuální fotografie v tu dobu snad již téměř dokončených prostor.

Chill out:

Pro ty z vás, kteří touží po experimentech a zlomených beatech bude k dispozici chill-outová scéna s čajovnou v podání českobudějovického Čil-Čaj Sound Systemu a jejich brněnského hosta, kterým bude zvukový experimentátor dj 32nd May z bookingu Exwirde.org.

Atmosféru celé akce budou doplňovat speciální dekorace, lightshow a videoprojekce, na které poběží například obrazový záznam z vystoupení Green Velveta na letošní Summer Of Love. Pro inspiraci k tanci máme připraveny sexy gogo bitchez a těšit se můžete i na půlnoční vánoční překvapení, které samožřejmě nemůžeme prozradit.


Bassline Stage:
Ian Void (Summer Of Love, Geushky - UK)
Orbith (Bassline)
Lynx (Blue Sound Promotion)
Los Perverzos (Scanners Booking, Musica Perversiva)

Live:
Catacomb, Oxygen Restriction

Line up:

20:00 start
21:00 Los Perverzos (3 decks & computer show)
23:00 Oxygen Restriction /live/
00:00 Orbith
01:30 Ian Void (UK)
03:30 Catacomb /live/
04:30 Lynx
06:00 end

Chill out stage:

Čil Čaj Sound System (dnb, jazz) & 32nd May (exwired.org)


Vstupné:
170 CZK v předprodeji
200 CZK na místě

Předprodej vstupenek od 16.12. 2002:
Online - www.scanners.cz - predprodej@scanners.cz

České Budějovice
Aiffel records - Riegrova 25
Bazar 96 - Rudolfovská 12

Plzeň
Mazaný Králíček - Riegrova 15

Písek
Halabala Cafe - Komenského 87

Tábor
Be Happy - třída 9. Května

Strakonice
Temple Skate Sport - Velké Náměstí 140
Forton Music - Bezděkovská 30

Prachatice
Final Skate & Snow Shop - Velké Náměstí 5

Vodňany
Elektrobazar Aleš Kordík - A.Křížka 143
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016