REPORT

 

Summer Session 5: Vyjádření pořadatelů a poděkování

Festival Summer Session 5 na Žďákovském mostě je již za námi a ve stručnosti by se dalo říct, že zvládli jsme nemožné, nedali  jsme jednoduché. Velké díky patří samozřejmě sponzorům Redbull, Storm, Amundsen, TVF Interier a Grow Shopu. Více v článku.

 
Největší omluva patří těm, kteří čekali na autobusový svoz. Autobus byl objednán od soukromého dopravce, který vůbec nedorazil. Omlouváme se za to a příště se to již nestane.

Počasí je velký nepřítel letních festivalů a ať už je festival připraven sebe lépe, déšť to všechno zkazí. Sobotní propršený den nasvědčoval tomu, že se akce ukončí, ale nakonec jsme to nevzdaly, navozily jsme štěrk, upravily plochy a festival mohl pokračovat dál.

Velké díky všem djs, kteří předvedli opravdu výbornou show. Musím vyzvihnout vykon  dje Industrialyzera, který u nás vystupoval poprvé a předvedl nevídaný techno sound, který se všem velmi líbil a má velmi dobré ohlasy.

Děkujeme všem návštěvníkům, kterých dorazilo na festival bezmála 1500, za vytvoření výborné atmosféry a za největší podporu i za deště.

Poděkování také patří všem fotografům a reportérům za výborné fotky a také crew ze sety.cz, kteří poskytly prostor pro webovou prezentaci a natočili krátký sestřih celým festivalem.

Zásluhy patří také osvětlovačům za skvěle propracovanou show a výbornou spolupráci s Vjem a také za výborný a čistý zvuk, o který se staraly wenkowsound.

Ještě jednou děkujeme všem sponzorům a partnerům, kteří přidaly ruku k dílu a pomohly uskutečnit takovýto festival na jihu čech. Příští rok se těšíme na viděnou a jen dopředu prozradíme, bude to jiné, bude to větší a bude to zase o něco lepší ;-).

A poslední věta na závěr. Summer Session je dělán pro lidi, pro dobrou náladu, a jeho příjemné malé domácí a útulné prostředí dává festivalu nezapomenutelnou atmosféru.

Summersession crew
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016