PARTYINFO

 

Face Off v Industry55

V sobotu 30.11. Vás klub Industry 55 přivítá dalším pokračováním pravidelné deep/tech housové noci nesoucí název Face Off, na níž mimo rezidentů DJs Bradyho a Nexta z bookingu clubber.sound, jako hosté vystoupí DJs bLond ze serveru partypeople.cz a Rai z klubu Roxy.

 
V sobotu 30.11. Vás klub Industry 55 přivítá dalším pokračováním pravidelné deep/tech housové noci nesoucí název Face Off, na níž mimo rezidentů DJs Bradyho a Nexta z bookingu clubber.sound, jako hosté vystoupí DJs bLond ze serveru partypeople.cz a Rai z klubu Roxy.

DJ Rai
(převzato ze serveru Roxy.cz)

Hraje deep progressive house, tech house. Jeho sety jsou plné atmosférických ploch a zvuků. V jeho setech je slyšet snaha o vytvoření specifické atmosféry. Nejde mu o předvádění gramofonových triků ani o střídání desek v rychlých intervalech, ale především o pocity posluchačů a o to, jak tyto pocity navozovat.

DJ Rai, vlastním jménem Roman Hořínek, hraje od roku 1995. Ke gramofonům se dostal v kladenském klubu C19. V roce 1997 zde získal rezidenci na nejúspěšnější noci tohoto klubu s názvem Boomerang. V té době byl silně inspirován deep houseovými labely jako Pagan rec., Subliminal rec. či Glasgow Underground a stylově se pohyboval na rozmezí deep až funky house s prvky disco. Brzy se prosadil i v předních pražských klubech. Dnes inklinuje k tech houseovým setům s tranceovými prvky. - "Mám rád tranceové prvky a celkově deep atmosféru, ale vlivů co mě ovlivňují je samozřejmě víc." - této charakteristice odpovídá asi nejlépe Raiova první autorská skladba jménem Amalgamation.

DJ Rai je bezesporu jedním z nastupující mladé generace Djů, kteří mají před sebou velmi nadějnou budoucnost.

Projekty:

- spolupráce na deep houseovém chill outu na party ZEN s Danem Cooleym
- autorská tvorba - Amalgamation
- FUTURE SOUND OF ROXY - deep progressive mix (obsahující i dva vlastní tracky) na společném CD s DJ Lucasem, které vyšlo jako příloha Tripmagu 2/2002)

Top 5:

1. Echomen - Truth (Weekend World remix)
2. G Pal presents Ghost Future Music EP
3. Baraka Song to the Siren
4. Eclectica o' Spectra Deep Space Organism
5. Jamez Holden Solstice

Oblíbené labely:

Bedrock
Sumsonic
Advance
Player One


DJ bLond

Blond se věnuje DJingu přibližně 2 roky. O jeho booking se stará agentura Partypeople.cz. Hraje především deep a tech-house. Mezi jeho oblíbence patří Terry Francis a partička Get Fucked. Zahrál si na mnoha místech v Čechách (Praha, Trutnov, Liberec, Jablonec, Písek, Teplice, Kladno), na Slovensku a v Polsku. V libereckém klubu Liquid má svou rezidentní noc Puzzle. Za svůj úspěch považuje hraní na party Superset v pražském Abatonu (+ Mike Parsons/Surreal rec.). Vystoupil též po boku Trávy, Loutky, Chrise Sadlera a dalších. Jeho osobní stránky naleznete na blond.partypeople.cz.

Oblíbené labely:

Eukahouse, Wiggle, Surreal, End rec., Low Pressings, Tango, 10 Kilo, Visitor ...


Line-up:

21:00 - 23:00 - BLOND
23:00 - 01:00 - BRADY
01:00 - 03:00 - RAI
03:00 - 06:00 - NEXT
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016