PARTYINFO

 

Pietro o technologii Final Scratch

V pátek 29.11. vystoupí v klubu Dr. Max ve Vrchlabí na akci Night Of Techno nejen 2 zahraniční postavy evropského techna, Inigo Kennedy a Felipe, ale také přední postava českého techna, DJ Pietro. Jeho hraní však bude něčím vyjímečné, poprvé odehraje svůj set pomocí technologie Final Scratch. To byla příležitost k vyzpovídaní Pietra co si o Final Scratch myslí.

 
 Final Scratch V pátek 29.11. vystoupí v klubu Dr. Max ve Vrchlabí na akci Night Of Techno nejen 2 zahraniční postavy evropského techna, Inigo Kennedy a Felipe, ale také přední postava českého techna, DJ Pietro. Jeho hraní však bude něčím vyjímečné, poprvé odehraje svůj set pomocí technologie Final Scratch. To byla příležitost k vyzpovídaní Pietra co si o Final Scratch myslí:

Jako jeden z prvních u nás začínáš používat final scratch, co tě k tomu vedlo?

Je to super věc - a pohodlná - nemusíte nosit těžké objemné desky. :) Stačí mi notebook a Final Scratch.

 Pietro Co se ti na FS nejvíc líbí a co naopak ne?

Líbí se mi na tom úplně všechno, vážně. A výhrady nemám vůbec žádné, ani na zvuku vůbec nepoznáte, že nehraju z desek. Nahrál jsem si do notebooku různá alba, která jsem měl jen na CD a ne na desce a s FS je můžu hrát všechny.

Myslíš si, že FS časem nahradí desky?

Nevím, je to možné. Je to určitě veliký pokrok, který si lidi rychle získá. Takže časem určitě uvidíte hodně DJs hrát z FS a ne z desek. U nás se lidé s FS zatím stále ještě seznamují, ale v zahraničí můžete vidět, že stále více DJs používá pro své vystoupení FS.

Kde tě můžeme v nejbližší době slyšet a vidět s FS?

Tento pátek, 29.11. ve Vrchlabí klubu Dr. Max budu mít veřejnou premiéru. :) Jinak například příští týden, v sobotu 7.12. od 16:00 hodin v ostravském Fabricu, spolu s Aiffelem (byli jsme vybráni jako promo Stanton DJs pro naší republiku), kde bude probíhat Stanton Final Scratch prezentace a navíc si tam můžete přístroj koupit s desetiprocentní slevou, což je určitě lákavé. A od začátku února FS tour po českých a moravských klubech.


Line-up:

main techno arena

21:00 Cool
23:30 Felipe
01:30 Inigo Kennedy
03:30 Pietro
05:30 Cool

jungle/dnb room

21:00 T.o.x.o.m
23:30 Kaapha
02:00 E-Logic
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016