REPORT

 

Report z party Zodiac od Mar-Gec-Al

Po měsíci "lelkování" jsem zase zavítal do klubíku a to přímo do jednoho z mých nejoblíbenějších, Coctail music baru Touster kousek od Palmovky, na party Zodiac, jež jak název naznačuje, se věnuje znamením zvěrokruhu a dubnové vydání bylo samozřejmě věnováno všem beranům, což znamená, že každý, kdo je narozen ve znamení berana, měl vstup zadara a ještě navrch dostal milý dárek k narozeninám: welcome drink Cuba Libre. Mlask!

 

Do klubíku jsem dorazil krátce po půl desáté večer, kdy už byla dávno zahájena hudební produkce, a první věc, co mě praštila do očí, bylo zcela předělané horní patro, které nyní vypadá fakt pěkně a útulně a polstrované lavice přímo lákaly alespoň na chvilku posedět. Ještě mě ale čekala malá formalitka a to si u produkčního Zodiacu vyzvednout pásku a poukaz na slibované Cuba Libre zadarmiko, jelikož jsem narozen 11.4.:)

Chviličku jsem poseděl a pokecal, dostal jsem lístek do tomboly (více později) a sešel jsem se svým free drinkem dolů, kde mě čekalo další překvapení v podobě zeleného laseru, který do prostor klubu sednul jako hrnec na zadnici - co byste čekali, že napíšu? :). Vyhrávali nám DJs Shape and Dusk, ale už v jedenáct je vystřídal Bon Finix, který rozjel velmi energický setík, plný nostalgie i nového zvuku. Podmanivé tóny začaly roztancovávat osazenstvo klubu, až se parket skoro naplnil a party byla v plném proudu... I když se po půlnoci začalo vybírat vstupné 96 Kč, tak lidí stále přibývalo a v Toustru jsem viděl víc lidí snad jen jednou. S tím, jak se blížil konec Bonova setu začínali být i tanečníci lehce natěšení, protože dychtivě očekávali vyhlášení výše zmíněné tomboly, ve které se losovalo o poukázky do tetovacího, piercingového a vlasového salonu Aries, sponzora akce, v hodnotách tisíců Kč...

No, nebudu si vymýšlet - nic jsem nevyhrál. Už zase. Holt mám na takovéhle věci smůlu. Snad budu mít štěstí aspoň v té lásce... Ale tři jiní šťastlivci si výhry došli převzít a tak mohl Bon Finix po krátkém přerušení ještě chvilku pokračovat... Asi deset minut po jedné hodině "noční" však už musel uvolnit místo dalšímu Djovi toho večera, One Halfovi, který začal hezky od podlahy příjemným progressive trancem. Zdálo se, že lidí znatelně ubylo, ale to si jenom většina z nich posedala, jak je Bon Finix "vyždímal", a nabírali síly, aby se mohli později na parket vrátit. One Half hrál po celou dobu příjemně a vůbec byl přesným opakem obligátního profláklého počítačového viru One Half.

Tak jsem už i já přestal vnímat přesný čas, takže už nevím, kdy přesně ho vystřídal další DJ, Code 69, který byl zároveň jedním z hostitelů této povedené párty. Navázal na progressive trance, který hrál One Half - hudbu příjemnou jen tak k poslechu a zároveň slušně našlápnutou k tanci. Nebudu vás tu otravovat výpisem desítek skladeb, které během večera upoutaly můj pozorný sluch, ale určitě neopomenu zmíni již jedenáct let starý track, který zahrál Bon Finix, Beatbox od Dial M. For Moguai, jež jsem neslyšel strááášně dlouho a dost mě zahřál u srdce. Také zde bylo ke slyšení Muranyi z té méně profláklé produkce maestra Erica Prydze aka Pryda.

Do rána hrál ještě jeden DJ, jehož jméno si nevzpomenu a hádat se mi ho nechce, ale že Bon Finix zahraje k ránu znovu, to jsem nečekal. Jenže to mi už pocit sebezáchovy radil jít domů, protože venku již začlo být nepříjemné světlo a tak jsem se v půl sedmé ráno musel se všemi rozloučit a vyrazit. Díky všem lidičkám, co tam byli za tu pohodovou atmošku a ještě jednou blahopřeji všem oslavencům! Takže kdo jste dočetl až sem, a je ještě ke všemu býk, tak má jasno, kam zavítá za měsíc... příjemná hudba, pohodová atmosféra, to je Zodiac!

P.S.: Dovoluji si všechny pozvat na dodatečnou oslavu svých dvacetin - 24.4.2009 ve Schweppes Freestyle klubu Eden! Více info v partylistu tady na technu.

+ příjemný lidi

+ bezva laser

+ ceny

- otravnej uřvanej týpek, který se ale nakonec nechal pořadateli přemluvit a klub opustil (což je + pro pořadatele)

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016