REPORT

 

WeSC Headphones Night

Ve středu 15.10. se v panoramatickém prostoru pražského Kongresovém centra uskutečnil unikátní večírek s názvem „WeSC Headphones Night“. Návštěvníci měli možnost si poprvé v Čechách vyzkoušet jaké to je zapařit na "silent headphones stage", tedy na parketu se sluchátky na uších, kde jim DJ Tvyks pouštěl pecky bezdrátově přímo do WeSC sluchátek. Praha se tak po legendárním pařížském Colette stala teprve druhým místem na světě, kde se WeSC sluchátka představila v "silent" akci. 

 
Dalším highlightem byla netradiční módní přehlídka, na které spousta známých tváří z pražského „podsvětí“ zapůjčila svá těla a předvedla novou kolekci švédské street fashion značky WeSC, kultovní obutí Onitsuka Tiger a originální modely Chatty českých návrhářek Radky Sirkové a Anny Tuškové. Kdo zrovna neukořistil sluchátka, mohl po skončení fashion show na „normálním“ podiu hltat šlágry od Djů Robota a The Fakes do pozdních nočních hodin nebo si zahrát čáru s nefalšovanými céčky. Pomyslnou třešničkou na dortu byla céčková aukce o ceny v hodnotě 30.000 Kč a překvapení v podobě vystoupení amerického beatboxera Kida Luckyho.



WeSC /WeAretheSuperlativeConspiracy/
WeSC (čti wí-es-sí) je švédská street fashion značka pro “intelektuální flákače”, která má kořeny ve skateboardové kultuře, ale snaží se jí posunout dál a nabídnout alternativu pro “life after skate”. WeAretheSuperlativeConspiracy® vystihuje základní myšlenku značky - komunity lidí, které spojují stejné ideály a životní styl a kteří se snaží jít vlastní cestou. Firmu založilo v roce 1999 několik desítek známých i neznámých osobností, mezi nimiž byl i legendární snowboarder Ingemar Backman. Ten je také jedním z hlavních WeAktivistů, kteří fungují jako ambasadoři značky v nejrůznějších oblastech. Jsou mezi nimi skaters (Steve Berra, Jason Lee, Ray Barbee, Clint Peterson, Daryl Angel), snowboarders (Jussi Oksanen, Daryl Mathes), ale i umělci, herci (Peter Stormare, Jason Lee), hudebníci (Millencolin, Steve Aoki), fotografové (Vincent Skoglund) a další konspirativní duše.

Kromě oblečení nedávno představila nový segment fashion sluchátek, která jsou alternativou k nezáživným šedostříbrným aparátům, které seženete v obchodech s elektronikou. Na vývoji se podílela celá řada hudebních aktivistů této značky v čele s DJem Stevem Aokim, o grafickou stránku se postarali mimo jiné umělci jako Stash, So-Me, Delta, Mitch, Marok a další. Kolekce, která se každý půlrok obměňuje, v současnosti obsahuje 7 různých modelů od pecek k profesionálním DJským sluchátkům v celkem více než 40 čerstvých barvách a designech.

Značka WeSC působí na českém trhu od roku 2006, výhradním distributorem značky pro Českou a Slovenskou republiku je společnost Freshlabels.cz. Více informací naleznete na www.myspace.com/wesczech.

Freshlabels.cz / urban online store

Freshlabels.cz je první český internetový obchod zaměřený na urban fashion, streetwear, sneakers, designer toys a další zajímavé lifestylové kousky, na které hned tak jinde nenarazíte. Od roku 2006 hledá třešničky z dortů - to nejlepší od známých i neznámých značek a designérů. Kromě nejširší nabídky švédských konspirátorů WeSC tady seženete čerstvé kolekce Onitsuka Tiger, Addict, Carhartt, PaulFrank, SupremeBeing, AdidasOriginals, Fly53, Nike, Gravis, Sixpack, Nixon, Fenchurch a další. To vše v originálním designu. Více na www.freshlabels.cz.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016