REPORT

 

Zhodnocení Apokalypsy Let’s Go Techno

Přinášíme Vám hodnocení uplynulé, 27. Apokalypsy Let’s Go Techno a zároveň některé změny, na které bychom se rádi s nadcházejícím dílem zaměřili. Při samotných přípravách Apokalypsy probíhalo vše naprosto hladce. Všichni DJs přiletěli včas, bez jakéhokoliv zdržení a komplikací, naši runneři také neměli sebemenší problém, stejně profesionálně se zachovali při odvozu Chrise Liebinga, Briana Sanhajiho a jejich tour managera Tima do Grazu na party Nukleon.

 
Při závěrečném sčítání lístků v předprodejích jsme zjistili, že tato Apokalypsa má „našlápnuto“ na rekord návštěvnosti, z čehož jsme samozřejmě měli i jisté obavy, avšak spoléhali jsme na to, že na samotném místě již takový zájem o lístky nebude … Tímto se chceme velice omluvit všem, kteří nedostali možnost zakoupit si lístek na místě, museli jsme pokladnu zavřít, respektive přerušovat její provoz a regulovat tím návštěvnost. Co nás zamrzelo byla lasershow, která zkrátka Ministry laseru ze Slovenska nemůže konkurovat. Sami jsme se tak mohli přesvědčit, že jsme dříve nastolili velmi vysoký standard Lasershow.

Naopak bychom chtěli vyzdvihnout sound systém NEXO, který byl tentokrát v Bobycentru zavěšený. Na Apokalypse byla tato instalace o takovém výkonu poprvé a velmi rádi bychom chtěli touto cestou pokračovat i dále. Samotné vystoupení umělců asi není třeba dlouze rozepisovat a komentovat (každému se líbí něco jiného – a line up byl také s tímto záměrem sestaven) , ale jako celek se nám Apokalypsa hudebně velmi líbila – možná jen připomeneme opravdu vynikající set dua Steen & The Keeper.

Na proběhnuté Apokalypse Let‘s Go Techno jste se poprvé mohli setkat s určitými novými bezpečnostními pravidly, které, myslíme si, obstáli na výbornou. Celkově jsme nezaznamenali žádnou krádež či přepadení – a pokud se i tak něco nepříjemného stalo, budeme rádi, abyste se nám ozvali na info@voop.cz.

Do dalšího dílu Apokalypsy, který se bude konat 22. 2. 2008, bychom se rádi zaměřili na možnosti některých změn:
Omezený prodej vstupenek
Dekorace scény
Jiné, variabilnější plátno pro videoprojekci
Lasershow od Ministry SK
Úklid během noci a více odpadkových košů
Omezení výlepu tiskovin a samplingu letáků
Žetonový systém na barech
Zvýšení kapacity šaten

A co nás tedy čeká příště?
Na 22.2.2008 jsme Vám zveřejnili dvě jména, a to Holanďana, který byl Carlem Coxem označen za jednu z největších nadějí techno music - Jorise Voorna a osvědčený hardtechno team, brazilský manželský par Pet Duo – nutno podotknout, že ani jedno zveřejněné jméno není headlinerem další Apokalypsy (celkem bude 8 zahraničních umělců).

Děkujeme za návštěvu Apokalypsy Let’s Go Techno a věřte, že Váš zájem nás žene dál!
Dokážeme Vám to 22.2.2008!
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016