REPORT

 

Cosmic Trip on-line

Ač se to zdá neuvěřitelné, letošní sezóna open-air festivalů spěje pomalu, ale jistě do své toužebně očekávané půle. Vedoucí postavení v této pohodou nasycené chvíli zcela jistě zaujímá tradiční šesté pokračování dvoudenní severočeské akce proslulé pod názvem CosmicTrip. Členové našeho teamu jsou pochopitelně na místě a nyní vám nabízejí aktuální informace přímo z místa dění.

 
Psát reportáž přímo z vroucího kotle řádně se bavících lidí je věc nesmírně těžká. Osamocen v prostorách kavárny vyčleněné pro pro přítomné novináře a zbaven audiovizuaálních smyslů díky překvapivě slušnému technickému parku, přicházím s prvním, zatím ještě ne příliš uceleným pohledem na výsledek práce několika spojených agentur, přátel a pomocníků.

Blíží se půlnoc a s radostí konstatujme, že počet návštěvníků se dle prvních odhadů produkčního teamu radikálně zvýšil. A co, že se "právě teď děje"? Krom šoků z kapánek "agresivních" Penerů, naprosté dílo boží. Mike Shannon zvesela hupká svou dynamickou hudbou nad kolektivním pojetím tance, rytmickém ve vázání repetitivního lehkého beatu. Stánkaři z veselá plní své pokladničky a kožíškoví senioři vábí své vysněné živočišné protějšky z místních lesů. Pobavení pověřenci bezpečnostní služby družně družně hovoří se svými kolegy a ještě pobavenější učastníci stánkových služeb techno.cz crew pilně švitoří s příznivci.

Atmosféra žije očekáváním hlavních hvězd a napíná v nejasný konec. ZA PÁR HODIN NAVIDĚNOU SPÁČI! :)
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Dan
Dan
Dan
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016