CLANEK

 

Beaxovo vyjádření k účasti na ultra-nacionalistické demonstraci

Poté, co jsme na Techno.cz informovali o tom, že připravujeme článek o napojení DJe Beaxe na ultra-nacionalistické a neonacistické skupiny, přišlo nám od něj do redakce obsáhlé vyjádření. Redakce případ nadále sleduje a připravujeme v průběhu týdne velký článek. Beaxovo vyjádření přetiskujeme v doslovné podobě a bez korektur.

 
Je hezké, že si dala media práci a označila dalšího veřejného nepřítele. S lidma co maj v hlavě piliny stejně nic nezmůžu, ale pro ty co je zajímá moje účast na manifestaci sepíšu toto.



DJ Beax

Nácek? Co to znamená? Spousta lidí ani netuší z jakého je to slova. Je to ze slova NEONACISTA. Já se ale považuji za NACIONALISTU a to jen proto, že mi není lhostejný osud Čechů. NACIONALISTA náckem není, protože pokud by byl, tak jsou náckové automaticky například všichni naši dědové co bojovali v odboji proti Německé Říši, protože chtěli svobodu pro svou zem. Také můj děd. Nebo například PALACKÝ. To je taky nácek ???
Nicméně když jednou někomu přidělí pojem nácek tak je holt nácek.

Kdo se podívá na můj projev tak by mne zajímalo co tam najde za NEONACISTICKÉ myšlenky?? Akce jsem se zúčastnil, protože se mi nelíbí jak zem dnešní vláda spravuje. Co je na tom špatného? Ostatní o mne vědí o mé minulosti a také to že poslouchám HIPHOP. Hiphop není žádné společenské nebezpečí a sám si troufnu říct, že toho znám z HIPHOPU víc než tak 80procent lidí co se hiphopery nazývají. Kdyby tu bylo nějaké uskupení, které není považováno za extrémistické, tak bych šel svůj projev říct tam. Ale já takové neznám.
Nikdy jsem na žádné demonstraci nebyl a nevím proč bych se měl stydět za to, že jsem přednesl projev v kterém není nic závadného. Možná by jste se divili kolik lidí na HH scéně má stejné názory. Nebojte kluci, nebudu Vás jmenovat. Lidi jako je kriminálník EICHLER ( rád mohu doložit ), by se po Vás svezli jak po tobogánu.
Mimochodem to jaké názory mám ví například černoch HENRY D a žádný problém s tím nemá. Nemá v hlavě totiž nasráno a ví že já mám s rasismem pramálo co společného.
A co takový GIPSY? Jeho hudbu moc nemusím, ale za názory si ho vážím. Je to jedinej cikán, kterýho znám co to má v hlavě srovnaný. To co řekl v pořadu 368 hodin na ČT1, za to by šel každý bílý člověk za mříže. Je on snad Nácek ??? Pochybuju ....

V celé této pseudo aféře vidím jako pozitivum to, že snad další veřejně činní lidé se nebudou bát říci svůj názor a jako negativum, že úplně zbytečně se mnou přestane spousta přátel z minulosti komunikovat a předpokládám, že ani další akci mi nebudou média propagovat. A to jen proto, že se holt nenosí aby měl člověk pro jistou část médií divné názory, na kterých většina národa nevidí nic extremistického.

Podívejte se třeba na blog pana EICHLERA, kde přispívají obyčejní občané. Tam uvidíte co si o celé kauze myslejí.

Ti co mne znají, ví jaký jsem a nemusím jim nic vysvětlovat, ale tímto vyjádřením bych alespoň rád bojoval proti honu na čarodějnice, teda ne beaxe a brzo přibudou i další.

Narozdíl od dje Orbitha se nehodlám nikomu omlouvat, protože se necejtím, že bych provedl cokoliv špatného.

Každej kdo přijde ke mne do klubu nepřestane slýchat po této kampani HIPHOP, jen proto že si o politice myslim co si myslim.

A pro ty pro které budu i po tomto článku NEONACISTA nemám vzkaz žádný.

BEAX


 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016