CLANEK

 

On-line reportáž a fotky ze Sensation White

Celou noc pro vás tým techno.cz připravoval on-line reportáž a fotky ze Sensation White. Nám se akce moc líbila - dejte nám vědet ve fóru, jak se Sensation líbila vám...

 
Oficiální Sensation White foto:

blaster
Dushan
rav
skybeam
vítek hofer





05:20 Sander van Doorn střídá Gabriel a Dresden

Gabriel & Dresden si nakonec "vystříhli" smíšený tech/progressive/uplifting trancový set, během nějž zahráli např. svoje Tracking Treasure Down. Sander van Doorn začal svým remixem starého singlu King Of My Castle od Wamdue Project a pokračuje dále techtrancem. Hala již prořídla, ale stále je v Sazka Aréně odhadem 8.000 lidí.






My už pomalu končíme, ale pro ty, kteří ještě spát nechtějí, je připravena oficiáĺní after ve Studio 54 s DJs: Enrico, Raju, P@co, Madman, Tommy Rogers, Hozzy, Bon Finix, Paul Cocx, Eagle, Marcus Cooper, Béďa, Pete Walk, Richie, Všekaz, Miquel, Shkobiss, Texx... Další White Afterparty v klubu Retro Music Hall ve Francouzské 4 u nám. Míru. Od 6:00 hraje Chris Sadler, od 8:00 Marcos, pak Lafayette a pokračuje se až do 17:00. Ufff...





04:00 Začínají hrát Gabriel & Dresden


Armin van Buuren pokračoval v podobném stylu, jako začal. Ke konci začal trošku směřovat do tech-trancu, ale poslední song, co pustil, byl jeho Love You More. Mimo jiné zahrál i starší bootleg This World is Watching Me od Rank1 vs. Markus Schulz ve verzi od Cosmic Gate. Gabriel and Dresden začli hrát o chvilku později, než bylo v line-upu, ale jen asi o pět minut. Hrají pro ně již charakteristický tech-trance.







03:00 Armin van Buuren

Arminův nástup byl přímo famózní. Zahrál svůj nový singl Rush Hour, který mu vyšel na albu A State of Trance 2007, nebo např. The Space We Are od Ronski Speed v remixu od Johna 0'Calaghana, který pro změnu zahrál na ASOT Yearmix 2006. Opět se ukázalo, na koho tady ti lidé přišli - atmosféra je naprosto skvělá a při každém breakdownu jsou vidět ruce ve vzduchu. Laserová show se rozjela úplně na plno a je to opravdu pastva pro oči.







Po megamixu nastupuje headliner dnešního večera, Armin van Buuren...




01:40 Megamix + válka robotů proti lidem


David Guetta ještě zahrál skoro povinné The World Is Mine, dnes již jednou slyšené Insomnia od Faithless a svůj set završil trocho kontroverzně stejnou skladbou, jako začal - jeho novým singlem Love Is Gone (dokonce v naprosto stejném remixu). Následující performance byl o boji lidí proti strojům - lidé v sci-fi brnění se spustili od stropu dolů na plochu (celkem jich bylo šest) a na plochu kolem hlavní stage vylezli 3 roboti, kteří pálili červeným laserem do lidí. Následující "Megamix" se ukázal jako směs za sebe nalepených největších hitů nejen, ale i devadesátých let doprovázených robotickou performancí. Nyní již všichni odpočítávají minuty do nástupu Armina van Bureena.









00:20 David Guetta na stagei


Sebastian Ingrosso skončil a nastoupil David Guetta. Při jejich střídání byl poprvé předvedeny veškeré lasery - 4 barevné a nepočítaně zelených. David Guetta začal svým novým singlem Love is Gone. Nálada v hale je naprosto úžasná - lidé se baví a David Guetta jim servíruje jednu pecku za druhou.







23:10 Nástup Sebastiana Ingrossa


Michael Burian zakončil svůj elektro set a před nástupem Sebastiana Ingrossa jsme shlédli další video shot. Tentokrát o tom, jak stroje zreplikovali lidskou DNA a začli ji replikovat. Sebastian Ingrosso mě osobně překvapil tvrdším housem skombinovaným s progressive trancem. Lidé se očividně baví velmi dobře a často jsou vidět ruce ve vzduchu, hlavně nyní, kdy právě hraje Insomnii od Faithless...





22:20 Michael Burian on the stage

Intro video mělo tento scénář: lidé vytvořili roboty, roboti je zotročili a pak byla lidská civilizace skoro celá vymýcena. Po dvou tisících letech bylo vybudováno město, kde mohou lidé a roboti žít pospolu. Jedna věc, která je spojuje, je... hudba.
Michael Burian začal hrát tak, jako obvykle - takže celkem tvrdě a do elektra. Mimo jiné zahrál i novinku od dua DJ Taba a Super8 - Needs to Feel v remixu od Wippenberga a Domino od Oxia. Kolem pomalu se otáčející hlavní stage zrovna začly tancovat futuristicky oděné slečny.


21:20 Čekání na Michaela Buriana

Deset minut před avizovaným začátkem akce již kolem hlavní stage přešlapují asi 4 tisícovky lidí a nemohou se dočkat nástupu Michaela Buriana, ale také se nemohou dočkat, až přestane burácet mohutná nekonečná basová linka, z které nemálo z nich již bolí hlava. Kolem stage se zatím promenují dva party-roboti a zdá se, že tam budou pochodovat a poskakovat. Občas upadnou, ale partypeaople jim vždy pomohou vstát :)




20:30 Lidé v main roomu

Před chvilkou se otevřely brány do main roomu a první stovky lidí využily možnost prohlédnout si hlavní stage a okolní dekorace. Nemálo z nich je ohromeno monstrózností a detaily dekorací a obrovským světelným parkem. Z velmi výkonného soundsystému, který je rozmístěn dokola nad hlavní stagí, se zatím valí jen basová linka.

20:00 Aktualizovaný lineup

Od produkce získávám nejčerstvější informace k lineupu, který vypadá následovně:
21:30 - 22:45 Michael Burian
22:45 - 00:00 Sebastiian Ingrosso
00:00 - 01:30 David Guetta
01:30 - 02:00 MEGAMIX
02:00 - 03:30 Armin van Buuren
03:30 - 05:00 Gabriel & Dresden
05:00 - 06:30 Sander van Doorn



19:30 První dnešní zprávy

Před necelou půl hodinou se otevřely brány Sazka areny a první nedočkavci již prošlli přes důkladnou bezpečnostní prohlídku. Vstup do hlavního sálu Sazky je zatím uzavřen a probíhají zde poslední kontroly techniky.

Připomínáme: v Sazce nefungují šatny, nechte si věci v šatně, v úschovně nebo někde u známých. Samozřejmostí je i zákaz vstupu s profi digitálními fotoaparáty, videokamerami a podobně. A komu je pod 18 let, bohužel na Sensation White musí zapomenout...

Text: Mar-Gec-Al
Foto: techno.cz crew team: Skybeam, Rav, Vítek Hofer & special thanx to MHD

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016