REPORT

 

Fotky a minireport z Rio De Riviera od Insomnia

Do soboty to bylo skoro půl roku, co jsem nenavštívil žádnou brněnskou akci a celkem mě to i mrzelo, ale bohužel mi přijde, že toto město nemá moc co nabídnout hudebně náročnějším posluchačům kromě některých akcí ve Flédě. Rio de Riviera byl první velký festival tohoto roku a už na první dojem působil opravdu hezkým dojmem...

 

Místo, kde se festival konal bylo velice příjemné, prostorné a hlavně taky dobře dostupné. Stage byly poskladané a ozvučené tak, že se člověk víceméně nepotýkal s tím, že by se zvuk z jedné stage prolínal do druhé.

Po cestě z jednoho stage na druhý se člověk mohl občerstvit a vybírat z celkem širokého sortimentu. Hudebně bych chtěl vyzdvihnout DJ Vadim & Oneself, J.A.R., Masters of The Universe, Nironic a Machine Funck. Podle mě panovala nejlepší atmosféra na Red Bull Music Academy Clinic, kde bylo vidět, že se lidé opravdu dobře baví. Tam jsem taky trávil nejvíc času, ikdyž mě dost překvapilo, že zde vystoupil i DJ Jerry, který do celého konceptu vůbec nezapadl.

Naopak mě dost zklamal celý Metropolis Live Stage, který na mě působil dost nudně po celou dobu. Vizuelně se nejvíce povedl Nugget Hip Hop Stage. Mrzí mě, že se mi nepodařilo dostat na festival dřív než v devět hodin, protože jsem přišel o spoustu kvalitní muziky, ale snad příště.

Festival hodnotím jako velice povedený a byl jsem opravdu spokojenej, že jsem zase po delší době navštívil Brno.

Prohlédni si celý fotoreport z Rio de Riviera.

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016