REPORT

 

Vyjádření pořadatele k Cybertronicu

Páteční brněnská halovka proběhla bez hlavní hvězdy, v hale bylo chladno a zvuk nebyl stoprocentní. Ke všem těmto nepříjemnostem se vyjadřuje promotér prostřednictvím oficiálního vyjádření.

 

Druhý díl eventu Cybertronic je za námi. Nebudeme si namlouvat, že vše proběhlo jak má. Nicméně některé věci jsme bohužel nemohli ovlivnit a o to víc nás mrzí.

Absence Erica Prydze: Rádi bychom dementovali veškeré spekulace o jeho příjezdu, protože smutná pravda je jen jedna. Eric Prydz na svoji žádost cestoval vlakem a během přestupů došlo k problému na jeho straně, za což se jeho management omlouvá a slibuje náhradu jeho vystoupení v dalším nejbližším možném termínu – viz. prohlášení managementu Erica Prydze bude následovat. Záloha a veškeré další náležistosti samozřejmě splněny byly, jinak by Eric akci neměl ani ve svých tour dates. Lineupy po hale byly lepeny v dobré víře, že Eric přijede, do poslední chvíle jsme mysleli, že se tak stane a chtěli jsme ho dát třeba i nakonec lineupu, tak jako posledně Beny Bennasiho. Bohužel jsme si smůlu vybrali naplno, Eric nedorazil a tak úlohu headlinera převzal Fred Baker. Stejně jako Laydee Jane mu patří dík, protože vnesli svým setem aspoň trochu "úsměvu na naše tváře," dle Vašich reakcí snad i Vám.

Teplota v Bauhaus hale: Bohužel ani tuto nepříjemnou situaci jsme nemohli ovlivnit, protože dle smlouvy měla být hala samozřejmě temperovaná. Na naše četné žádosti během celého dne technická služba Buahausu neustále reagovala pouhým alibistickým konstatováním, že "se asi musí odvzdušnit topení." Tato věc bude samozřejmě z naší strany napadena, nicméně na komfortu proběhlé akce to už bohužel nic nezmění…

Zvuk: Celé technické zabezpečení dostala na starost slovenská profesionální firma King, která má zkušenosti s mnoha velkými eventy. Zvukový systém této firmy je na nejvyšší úrovni, ale selhal lidský faktor zvukaře.

Závěrem bychom ještě jednou chtěli poděkovat všem návštěvníkům za jejich bezproblémové chování na akci a atmosféru, nebylo třeba žádného zásahu zdravotníků ani pořádkové služby, kterou i přes chlad vytvořili a samozřejmě všem, kteří na akci odvedli maximum – všichni djs i vynikající VJ Kombajn, který se celou noc staral o bezchybnou vizuální složku na obou stageích. Snad smůla, která se realizačnímu teamu lepila na paty již vyčerpala síly. Jako malou náplast Vám nabídneme alespoň záznamy setů, které určitě stojí za to. Každopádně díky všem zúčastněným za to, že i navzdory vyskytlým se problémům vytvořili geniální atmosféru a dali celé akci duši a energii, kterou si všichni djs nemohli vynachválit.

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016