CLANEK

 

Brooklyn je od Nového roku pod křídly Grassroots

Lukáš Turza si svůj vánoční dárek rozbalil o týden později... Jako Brooklyn je od 1. ledna letošního roku zastupován kentskou bookingovou agenturou Grassroots Artist Management, kde mu společnost dělá dalších pětadvacet zvučných šikulů! Za všechny jmenujme Fina Mufflera, který si k nám právě chystá kufry, Cause 4 Concern či Unknown Error. Tomuto úspěchu se ostatně ani nemůžeme divit - všechny autorovy vinyly, které loni vydal u třech zahraničních značek, jsou zcela vyprodány! Fandy jistě potěší informace, že již brzy se dočkáme materiálu dalšího, přičemž Lukáš prý bude myslet také na svůj první nick - Juanita Juarez.  

 

Brooklyn v roce 2006

Brooklynovi vyšly během roku 2006 celkem tři vinyly: dvakrát na britských značkách, jednou na norských Subtitles. Každý z titulů je vyprodaný, přičemž další singly by měly vyjít v prvním kvartálu roku 2007. Podle kuloárových zpráv zároveň pracuje Brooklynovo alter ego Juanita Juarez na novém nedrumandbassovém materiálu. O případných novinkách vás budeme informovat.

Brooklyn aka Juanita Juarez součástí britského bookingu Grassroots Artist Management

Od nového roku zahrnula Brooklyna pod svá křídla kentská bookingová agentura Grassroots Artist Management. Grassroots zastupují toho času šestadvacet drumandbassových DJů, mimo jiné v Čechách dobře známého Fina Mufflera, Brity Alixe Pereze, seskupení Cause 4 Concern, Unknown Error, veterána Shimona či Francouze Redeyese. Více informací na http://www.osmosisbeats.com/content/view/325/50/.

Brooklyn na Myspace

Murdoch Nemurdoch, Fox News Nefox News, Brooklyn na to Rupertovi skočil. Svůj profil na Myspace udržuje v rámci možností čerstvý; najdete na něm mimo jiné ukázky aktuálních skladeb. Tohle všechno a v podstatě nic dalšího na www.myspace.com/brooklynsound.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016