REPORT

 

Anketa: jak se vám líbilo na Vibrations?

Určitě jste zaregistrovali, že se mezi návštěvníky pohybovali i naši redaktoři s mikrofonem a usměvavým fotografem za zády. Party se maximálně povedla, což si myslela i většina z vás. Pár obětí jsme vybrali a jejich názor si můžete přečíst v malé anketě přímo z místa dění.

 

otázka A: Jak na tebe působí příchod jara?
otázka B: Co z aktivit, performance či hudebních projektů, tě na Vibrations nejvíc zaujalo?


Jana
Manažerka
Věk: Méně než třicet

A. Přece probuzením!
B. High Contrast! Protože nezklamal!










Filip
Peru špinavé prádlo
Věk: Teenage

A. Nijak, protože tady není.
B. Prayeda.










Ája

Marketing
Věk: 21

A: Teple. To je jasný! Už mi není zima.
B: Midleton, páč jsem ho ještě neslyšela hrát.










Iva

Studuju
Věk: 20

A: Zapalujou se mi lejtka.
B: Mne asi nejvíc hafo dobrej kamarádů.










Steef

Student
Věk: 21

A: Nijak zvlášť. Je tu sice sluníčko, ale taky jarní únava.
B: Je tu toho fakt moc. Nebo sem moc?










Martin
Student
Věk: 26

A: A kde je?
B: Nejvíc asi tuhle Helena.










Hondzik

Režisér
Věk: 24

A: Nemám pocit, že by nějaké jaro přicházelo. Ale sem děsně nadrženej, takže se asi pletu.
B: High Contrast. Dlouho jsem ho neslyšel a je fakt zatraceně dobrej!









Béla Nemeshegyi

mediální červ :)
Věk: 29

A: Příchod jara? O ničem takovém jsem letos ještě neslyšel. Ale obvykle to bývá touha po pobíhání po čerstvém vzduchu, nošení krátkých kalhot a třiček a tendence ke sdílení radosti se zástupkyní druhého pohlaví.

B: Líbil se mi set Andyho Cato, od kterého jsem zpočátku neočekával nic úžasného, ale on dokázal, že Groove Armada není to jediné, co umí. Za pozornost určitě stáli i Scratch Perverts. Bohužel jsem měl na párty i hodně pracovních povinností, takže jsem toho hodně prošvihl.



Pavel Eichler

editor radia Wave
Věk: 28

A: S prvním jarním sluníčkem a teplem jdu okamžitě do kraťasů a těším se na letní festivaly: Cosmic Trip, CzechTek...

B: Naprosto mě rozsekal Dynamite MC. Jeho dikce a zabarvení hlasu mě dostává do kolen, už teď se těším, co předvede s Andym C. na letošním Cosmic Tripu.







Thonyk

businessman, fotograf
Věk: 24

A: Působí na mne až neuvěřitelně! Je to moje nejoblíbenější roční období. Nesnáším zimu a kdyby to šlo tak bych ji nejradši celou prospal. Jaro je pak takovým nádherným probuzením do dnů ve kterých se dá normálně fungovat a k tomu i bavit. Vše ožívá, rozkvétá a zlepšuje se a zlepšuje.

B: Vibrations se mi vcelku líbila. Organizačně jsem na akci nenarazil na jedinou chybu, snad kromě plných šaten. Hudebně mne zaujala hlavní stage, styl na té druhé není zrovna to co poslouchám takže jsem jí vyhýbal obloukem. Moc jsem se těšil na Erica Prydze, který tu ještě nevystupoval a přitom je jednou z největších aktuálních osobností taneční sceny. Ten nezklamal a zahrál podobně jako ho znám z jeho setů z internetu. Performace vizuálně vypadaly dobře, ale pokaždé tvrdě rozstřihly vývoj noci, což mne dost mrzelo. Lepší by určitě bylo, kdyby se odehrávaly v průběhu setů djs a nepřerušovaly je a to navíc na tak dlouhou dobu. To vždy odežene nemalou část lidí pryč jak na jiné stage, tak na wc ale i domů. Připomíná mi to trochu reklamu v televizi:-) Celá party byla ale postavena na propagaci sponzora, takže toto musíme asi respektovat. Žádná jiná společnost každopádně takto taneční scénu ještě nepodpořila, takže si Vodafone určitě zaslouží velké poděkování a doufám že tímto jejich aktivity nekončí, ale teprve začínají! Díky a see you!


Aleš Burger
Promotér
Věk: 32

A: Příchod jara je pecka, půjdu se podívat ven, jestli se tam něco
změnilo...

B: Byl jsem tam bohužel pracovně, takže nevím... Chvilku jsem koukal na
High Contrasta, tradičně dokonalé...







Dan Kafka

obchodní ředitel
Věk: 32

A: Jaro na mě nemá vliv, jsem na tom pořád stejně (dobře nebo v prdeli?:))

B: Na Vibrations v Praze mě asi nejvíc oslovilo společné vystoupení DJe Koogi a MC Lin-Dee, která přes těžké nachlazení předvedla, že je u nás dnb zpěvačkou číslo 1. Jinak za aktivity jsem byl rád, že všechno fungovalo jak mělo, naše firma totiž dodávala řešení pro vstupy, SMS aktivity atd.






Pete Walk
DJ
Věk: 32

A: Příchod jara na mě působí velice pozitivně. Mám celkově lepší náladu a deprese jsou ty tam...:) Navíc se blíží čas cestování a toho budu plně využívat formou výletu a procházek:)

B: Na Vibrations mě nejvíc zaujaly balónky, které byly při vyvrcholení party spuštěny na lidi. Všichni do nich začali bodat rozpálenejma cigaretama, a tak se aktivně této show účastnili:)




foto: Harries, Ozzby

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016